see you

Jaha då ska man iväg till Åre imorgon då, kul med ca 12 timmar i en bil. Jag kommer att ta med min dartor så jag kommer nog göra några små inlägg om jag hinner. Annars får ni chata lite på Simon LP så att han skriver lite. Jag skulle nog kunna skriva mycket mer idag men jag ska snart gå och lägga mig för vi ska upp tidigt imorgon. Här är några saker som jag kommer att blogga om i fortsätningen:

-lego mincraft
-10224 Town Hall

/Simon T

ja..

ja i dag har det inte hänt något specielt och jag tror inte jag hinner blogga i morgon för då har jag fäktning
/simon.T

Blandade känslor

Idag är det alla hjärtansdag så vi fick fika och saft i skolan. Vi skulle också skriva snälla saker på varandras pappershjärtan men eftersom vissa är så omogna i min klass så skrev de opassande saker istället så vår svenska lärare blev vansinnig och om det inte var nog med det så har vår idrotts lärare blivit pappa så vi har en vikarie så ni kan gissa hur det gick då, jo helt åt h*lv*te som vanligt. Efter idrotten så har vi fokus tid som vi som åker buss måste gå på eller sitta i korridoren i typ 1 och en halv timme så då passade jag på att skriva ner engelska glosorna och när det var klart så spelade jag Happy Wheels. Ja det var allt för idag får se om jag skriver något imorgon.

/Simon T


Introduktion

Ja hej på er! Detta är Simon L.P som skriver, en av det två Simon som kommer att blogga här. Vårat gemensamma intresse är lego, och eftersom vi inte uppdaterar våra respektive bloggar så väldigt ofta, så ska vi nu med gemensamma krafter driva denna blogg, som jag antar kommer att handla mest om lego.
På min egen blogg: http://agreenarchive.blogg.se/ skriver jag mest om mitt liv, men det kan bli ganska tråkigt ibland, om man inte har samma intressen och tankar som jag. Känner ni för att besöka någon gång så får ni mer än gärna göra det. Annars kommer det nog att vara mera intressant och gladare innehåll på den här bloggen än på min egen, där jag är deppad 90% av alla gånger jag bloggar.
Jag är 15 år, och gör legofilmer på youtube:
http://www.youtube.com/Agreenbrick... och min favoritfärg är grön. Jag kallar mig för Agreenbrick överallt på internet, så då vet ni vem jag är om ni ser mig någonstans!
/Simon L.P

heeeej :)

Hej jag är Simon T som är den andra Simon här i bloggen. Som Simon LP (Agreenbrick) skrev innan så ska vi med våra gemensamma krafter försöka driva denna bloggen tillsammans.  Vi kommer skriva om lego, skolan mm men mest lego ;) Jag gillar att bygga med lego och har gjort det nästan hela mitt 13 åriga liv. Om ni ville se lite saker som jag har byggt så kan ni kolla min flickr: http://www.flickr.com/photos/68524060@N07/

/Simon T


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0